Comunitat Valenciana

El PP i Cs anuncien esmenes a la totalitat dels pressupostos

  • Els 'populars' critiquen que s'han «inventat» 2.300 milions d'euros per a quadrar uns comptes «impossibles».
  • «El Consell ha pintat uns ingressos que no arribaran i que suposaran retallades, dèficit i deute», afirma el partit taronja.
Los diputados podrán intervenir sin mascarilla desde la tribuna de Les Corts y vuelve el público a las sesiones
Imatge de l'hemicicle de Les Corts (arxiu).
20M EP
Los diputados podrán intervenir sin mascarilla desde la tribuna de Les Corts y vuelve el público a las sesiones

L'oposició va carregar ahir frontalment contra el projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2022 aprovat pel Consell del Botànic amb l'anunci d'una esmena a la totalitat per part del PP i de Ciutadans, i dures crítiques també de Vox.

El PPCV presentarà una esmena a la totalitat dels pressupostos «fake» de la Generalitat per al pròxim exercici perquè són «una irresponsabilitat i un insult a la intel·ligència», ja que s'han «inventat» 2.300 milions d'euros per a quadrar uns comptes «impossibles» que faran que els valencians siguen «els grans perdedors» perquè «es redueix la despesa social i les inversions», va anunciar el seu líder autonòmic, Carlos Mazón.

Des de Ciutadans, la síndica en Les Corts, Ruth Merino, va anunciar també una esmena a la totalitat perquè són «irresponsables i ficticis»: «Han arribat tard i malament. El Consell ha pintat uns ingressos que no arribaran i que suposaran retallades, dèficit i deute», va afirmar.

Per part seua, la portaveu adjunta de Vox en Les Corts, Llanos Massó, va assegurar que els pressupostos elaborats pel Consell del Botànic «són la factura que ha de pagar Puig a Compromís i Podem per a quedar-se en la seua butaca». «La principal ajuda que necessiten els valencians és treballar i tornar a obrir les seues empreses», va afegir.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento